Uslovi korišćenja

Dobrodošli na Internet prezentaciju ERP susreta! ERP susreti su godišnji skup korisnika, zaposlenih i prijatelja kompanije IIB, a na ovoj lokaciji možete da se informišete u vezi sa organizacijom skupa i rezervacijom smeštaja. Pregledom sadržaja na ovom sajtu saglasni ste sa uslovima korišćenja. Molimo Vas da ih pažljivo proučite a ukoliko sa njima niste saglasni molimo Vas da prestanete da koristite ovu Internet prezentaciju.

Ovaj sajt ne sadrži kolačiće. On prikuplja lične podatke isključivo u svrhu organizacije skupa i rezervacije smeštaja, lični podaci se ne čuvaju na sajtu. Korisnik je obavešten koje stranice prikupljaju njegove podatke, što je naznačeno na tim stranicama.

Svi tekstovi, logotipi i fotografije su vlasništvo autora. Nije dozvoljeno njihovo korišćenje, kopiranje ili modifikovanje bez pismene saglasnosti.

Preduzeće IIB se trudi da redovno održava sajt i brani ga od hakerskih napada. Ipak, sajt koristite na sopstvenu odgovornost. Autor ne odgovara za štetu koja, na bilo koji način, može nastati korišćenjem ovog sajta.